YORICK VERMET

Yorick is de praktijkhouder sinds 2012 en studeerde af als Sportkinesitherapeut aan de VUB. Daarnaast werkte hij enkele jaren voor de KBVB en enkele voetbalploegen, maar richt hij zich nu uitsluitend op de praktijk. Hij behaalde tevens de bijzonder beroepsbekwaamheid in de manuele therapie en schoolde zich daarnaast bij voor o.a. dry needling, schockwave therapie, aquarevalidatie en orthopedische en traumatische letsels. Dit jaar voltooide hij de manipulatiecursus Manips & more te Leuven.

FALLON DE NEEF

Fallon werkt reeds sinds 2016 in onze praktijk en studeerde tevens als sportkinesitherapeut aan de VUB. Zij richtte zich daarna vooral op manuele therapie (behaalde haar postgraduaat aan de Universiteit van Antwerpen), perinatale revalidatie, lymfedrainage en psychomotorische kinderrevalidatie.
Momenteel volgt ze de jaaropleiding tot oedeemtherapeut om zich hier nog verder in te specialiseren.

NICK DEMUNTER

Ook Nick Demunter kwam onze rangen versterken in 2016 en studeerde af als sportkinesitherapeut aan de VUB. Naast het behandelen van sportblessures, orthopedische en traumatologische problemen verdiepte Nick zich verder in de manuele therapie. Ook lanceerde Nick het ‘concept’ Crosskine. Hiermee bieden we op dinsdag en donderdag avond sportlessen aan, waarbij rekening gehouden wordt met de medische achtergrond van de deelnemer.

VALENTINA BISOFFI

Valentina Bisoffi studeerde af in 2020 als kinesitherapeute aan de VUB met als specialisatie inwendige aandoeningen. Zij focust zich voornamelijk op cardiale revalidatie, respiratoire kinesitherapie (IPV) en perinatale revalidatie. Daarnaast voltooide ze een extra opleiding kinderpsychomotoriek en verdiepte ze zich in de vestibulaire kinesitherapie.

NATHAN VERMEERE

Nathan studeerde ook in 2020 af als sportkinesitherapeut aan de VUB. Daarnaast schoolde hij zich uitvoerig in het domein van de orthopedische en traumatologische letsels en motorische controle. Momenteel is Nathan begonnen aan een tweejarige opleiding tot sportosteopaat.

LAURA MERTENS

Laura voltooide haar opleiding in de kinesitherapie met als specialisatie inwendige aandoeningen aan de VUB 2021. Ze focust zich voornamelijk op cardiale, respiratoire en perinatale revalidatie. Daarnaast volgde ze de opleiding ‘dry needling’ en startte ze in 2021 aan de driejarige opleiding tot gespecialiseerde bekkenbodemtherapeut in Nederland (Breda).

NORA EL MADANI

Nora is onze allerlaatste aanwinst en studeerde dit jaar af als sportkinesitherapeut aan de VUB. Met haar passie voor fitness en personal training, is ze de geknipte persoon om sporters bij te staan in hun revalidatieproces en terug te brengen naar hun beste niveau.